Rubriek: Familie

Muggenland – David Arnold

Ik ben een verzameling van rariteiten, een circus van neuronen en elektronen: mijn hart is de circusdirecteur, mijn ziel is een trapezeartiest en de wereld is mijn publiek. Het klinkt vreemd, want dat is het, en dat is het, omdat ik vreemd ben.

Lees verder...

SMITTIES vieren feest – De Smitten

SMITTIES vieren feest is een vrolijk kijkboek van 20 pagina’s met eigentijdse illustraties in sprekende felle kleuren en laat alle aspecten zien van het feestvieren: slingers ophangen, ballonnen blazen, taart bakken en opeten, maar ook cadeautjes krijgen, spelletjes doen en vooral heel veel plezier hebben met elkaar.

Lees verder...

Brobot – James Foley

Brobot is een hilarische graphic novel voor jongens én meisjes van James Foley en werd vertaald naar het Nederlands door Edward van de Vendel, die ook de vertaler is van De waanzinnige boomhut-reeks.

Lees verder...

Tante Teefje – Ruth Verstraeten

Tante Teefje is een humoristisch verhaal over een jongetje dat de pesterijen van zijn vreselijke tante niet langer pikt. Want hoe lief ze zich ook voordoet naar de buitenwereld toe, zijn tante is méér dan gemeen als hij alleen bij haar achterblijft…

Lees verder...