Midnight Sun – Trish Cook

Midnight SunMidnight Sun van Trish Cook is een gepassioneerd liefdesverhaal naar de gelijknamige film met in de hoofdrollen Bella Thorne en Patrick Schwarzenegger.

De 17-jarige Katie Price heeft een levensbedreigende overgevoeligheid voor zonlicht, zelfs het kleinste zonnestraaltje kan door deze zeldzame ziekte haar doodvonnis betekenen. Overdag is ze aan huis gekluisterd, met alleen het gezelschap van haar vader Jack en haar sarcastische beste vriend Morgan.

Pas wanneer het donker wordt opent Katies wereld zich, en speelt ze op haar gitaar voor reizigers bij het plaatselijke treinstation. Op een van deze avonden heeft ze een toevallige ontmoeting met Charlie, die ze in het geheim al jaren bewondert.

Ze houdt haar toestand geheim voor hem en samen beginnen ze een heftige romance. Katie is bereid om alles te riskeren voor een romantische zomer.

Titel: Midnight Sun
Auteur: Trish Cook
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000357963
Voor Young Adults.

Lees ook:Wink, Poppy en Midnight – April Genevieve Tucholke
Lees ook:Draft Midnight Sun
Lees ook:Midnight Sun staat online!
Lees ook:Charlie St. Cloud
Lees ook:De kraaienfluisteraar (De Wildlingen 1) – Jacob Grey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>