Drie zotte zussen – Siska Goeminne

Drie zotte zussen van Siska Goeminne is een prentenboek rond rouwverwerking met krachtige, grafische illustraties van Trui Chielens en een tedere, beeldende tekst over hoe een gezin omgaat met het verlies van een zus.

Nog niet zo lang geleden, niet zo ver hiervandaan, waren er eens drie zussen. Zotte zussen. De grote zus was Grote Zus, de kleine zus was Kleine, de middelste was Zusje Tussenin. De zussen deden bijna alles samen. Toen gebeurde er iets. Zusje Tussenin werd ziek…

Titel: Drie zotte zussen
Auteur: Siska Goeminne
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912618
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Ik was er altijd al – Siska Goeminne
Lees ook:Ik zie jou, zie jij mij? – Siska Goeminne
Lees ook:Ik wil de Koning zijn – Judith Vanistendael & Siska Goeminne
Lees ook:Jij, tussen vele anderen – Siska Goeminne
Lees ook:Mijn kleine zusje – Astrid Desbordes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>