Sam en Bennie en het zwemdiploma – Judith Koppens

Sam en Bennie en het zwemdiplomaSam en Bennie en het zwemdiploma is een grappig en tegelijk ontroerend verhaal van Judith Koppens over de volwaardige vriendschap tussen een meisje en haar hond. Voor dierenvriendjes en zwemwonders vanaf 4 jaar.

Als hond Bennie zomaar in een meertje wil springen, spreekt baasje Sam hem streng toe. Dat is levensgevaarlijk! Bennie moet eerst op zwemles en zijn zwemdiploma halen. Maar dat blijkt voor honden nog niet zo eenvoudig…

Titel: Sam en Bennie en het zwemdiploma
Auteur: Judith Koppens
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044830774
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Sam en Bennie op zoek naar een boek – Judith Koppens
Lees ook:Muis is jarig – Judith Koppens
Lees ook:Een bril voor Poes – Judith Koppens
Lees ook:Mila mist mama – Judith Koppens
Lees ook:Wat is het warm (Klimaatjes 2) – Judith Koppens & Andy Engel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>