Steen voor steen – Margriet Ruurs & Nizar Ali Badr

Steen voor steen van Margriet Ruurs en Nizar Ali Badr vertelt het verhaal van een familie op de vlucht. Een uniek, poëtisch en actueel boek in Nederlands en Arabisch, met prachtige kunstwerken van kiezelstenen, gemaakt door een Syrische kunstenaar. Bij het boek zitten ansichtkaarten, om uit te delen of op te hangen.

Rama en haar familie moeten hun thuis achterlaten vanwege oorlog en honger. Met hun spullen op de rug vluchten ze naar een veiligere plek. Na een zware, lange reis vinden ze een nieuw thuis. Zo beginnen nieuwe herinneringen en nieuwe dromen. Niet van oorlog, maar van vrede.

Titel: Steen voor steen
Auteur: Margriet Ruurs
Uitgeverij: Callenbach
ISBN: 9789043528948
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Naar de grens (Vluchten voor de oorlog 1) – Olga Maria Berger
Lees ook:Steen voor steen – Giuliano Ferri
Lees ook:Welkom – Barroux
Lees ook:Bomber – Paul Dowswell
Lees ook:Mijn steen – Elvis Peeters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>