Onruststokers – Catherine Barter

Onruststokers van Catherine Baker is een liefdevolle, spannende, humoristische en aangrijpende coming-of-age roman voor Young Adults.

Alena heeft haar moeder nooit gekend – die stierf toen ze een baby was. Ze is opgegroeid bij haar overbezorgde halfbroer Danny en zijn veel nuchterdere vriend Nick, die een onafhankelijke, politieke, boeken-minded koffiebar runt – de plek op de wereld waar Alena het liefste is.

Nu Alena vijftien jaar oud is, wordt ze nieuwsgierig wie haar moeder eigenlijk was. Dat Danny haar onderzoek op alle manieren probeert te dwarsbomen, maakt haar alleen maar meer vastberaden om te ontdekken wat nu eigenlijk haar achtergrond is. Haar veilige leventje begint steeds heviger op zijn grondvesten te schudden als een aanslagpleger bommen legt in supermarkten in haar buurt, de koffiebar wordt aangevallen en ze meer over haar moeder te weten komt. Heeft Danny gelijk als hij haar tegen de werkelijkheid wil beschermen?

Wie Onruststokers heeft gelezen wil direct naar de stad rennen om koffie te drinken – in de hoop daar Danny, Nick en Alena te treffen. Zulke vrienden wil je nooit meer kwijt.

Titel: Onruststokers
Auteur: Catherine Barter
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047709350
Voor Young Adults.

Lees ook:Bezeten – Suzanne Bugler
Lees ook:Toegang geweigerd – Danny De Vos
Lees ook:Hate list – Jennifer Brown
Lees ook:De vlucht van de kraanvogel – Danny De Vos
Lees ook:Sneeuw als as – Sara Raasch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>