Klier-Pier Pokkenmier – Ingrid Verhelst

Klier-Pier PokkenmierKlier-Pier Pokkenmier (Leve het pantoffeldier!) is een grappig en luchtig geschreven verhaal over alcoholmisbruik van schrijfster Ingrid Verhelst en illustratrice Martine Van Audenhove. Het is een sterke weergave van hoe de thuissituatie het zelfvertrouwen van de hoofdfiguur ondermijnt.

Jonas moet een nieuwe bril. Maar als hij die opzet, ziet hij hele vreemde dingen. Het gaat ook helemaal niet goed met zijn mama. Sinds ze haar werk verloor, drinkt ze te veel. Dan lijkt het of er een draak in huis is. Op een dag gaat het goed mis. Kortom, een spannend verhaal vol misverstanden over drankzucht en de draak in de drinker.

Titel: Klier-Pier Pokkenmier
Auteur: Ingrid Verhelst
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912700
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Samen piraat (Pier en Aat 1) – Mariska Hammerstein
Lees ook:Peter Verhelst is Gentse stadsdichter
Lees ook:Super! – Ingrid Vandekerckhove
Lees ook:Hier is Pier – Rian Visser
Lees ook:Hou vast

1 Reacties // Reageer

One thought on “Klier-Pier Pokkenmier – Ingrid Verhelst

  1. Hannie Carpentier

    Indrukwekkend boek. Niet alleen voor kinderen, ook voor hun ouders!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>