Rubriek: Boekgenre

Alle Hens!

In Alle Hens! wordt de geschiedenis van de Nederlandse marine verteld in maar liefst 17 verhalen! Het is een uniek, rijk geïllustreerd werk dat in samenwerking met het Marinemuseum in Den Helder is gemaakt.

Lees verder...

2C – Mirjam Mous

2C is de nieuwe, bloedstollende thriller voor Young Adults van de succesvolle schrijfster van o.a. Test. en Boy 7, Mirjam Mous. De lezer wordt in dit boek continu op een dwaalspoor gebracht. Want… hoe zit het nu echt?

Lees verder...

Mijn schuifboekje 2 – Nathalie Choux

Diertjes, Eten, Voertuigen en De zee zijn de nieuwe schuifboekjes van Nathalie Choux in de reeks Mijn schuifboekje.  Met deze dikke kartonboeken kunnen kinderen op een speelse manier kennismaken met beestjes, voeding voor kinderen, auto’s én over de zee en het strand. Deze reeks schuifboekjes van karton laat kinderen voelen, bewegen, lezen én leren. Voor kinderen

Lees verder...

Pinokkio – Iris Boter

De Efteling en Uitgeverij Van Goor hebben Pinokkio opnieuw tot leven gebracht! Iris Boter schreef Pinokkio, de ondeugende pop, gebaseerd op het klassieke sprookje over Pinokkio. En Pinokkio staat nu ook in het Efteling Sprookjesbos.

Lees verder...