Deze blog gaat stoppen, maar…

Aan alles komt een eind en dus ook aan Kinderboeken.blog.nl. Twee maanden geleden liet Blog Online weten ermee te gaan stoppen wegens de afnemende belangstelling voor de verschillende themablogs.

De afgelopen jaren hebben meerdere kinderboekenbloggers jullie voorzien van informatie, besprekingen en recensies over kinderboeken, jeugdliteratuur en Young Adult. Natasja Storm begon in juli 2008 met deze blog en zij is nu de succesvolle eigenaar van uitgeverij Storm Publishers. In januari 2012 nam Annemieke Friesen het stokje over van Natasja. Vervolgens heeft Nina Schouten vanaf mei 2014 nog een paar maanden geblogd over kinderboeken en zij werd in januari 2015 door mij – Marleen Struik – opgevolgd.

Maar… het einde van deze blog betekent niet het einde van mijn bloggersbestaan. Ik ga namelijk verder bloggen over kinderboeken, jeugdliteratuur en Young Adult op Marleens Boeken. Daar zijn ook al mijn recensies die ik voor deze blog schreef te vinden en zullen in de toekomst dus nog veel meer recensies verschijnen. Ik zal niet langer boeken bespreken, maar juist de tijd nemen voor uitgebreide recensies.

Bedankt voor jullie vele bezoekjes de afgelopen jaren! Zonder lezers was deze blog nooit zo’n succes geworden. Ook bedankt voor de fijne samenwerkingen met uitgevers, schrijvers en pr-bureaus die leesexemplaren beschikbaar stelden voor recensies. Ik hoop dat jullie allemaal met mij meeverhuizen naar marleensboeken.nl :) En vergeet niet ook daar berichtjes achter te laten, want dat vind ik superleuk.

Liefs, Marleen

Lees ook:Nieuwe kinderboekenblogger
Lees ook:Er is een tijd van komen……
Lees ook:Nu ook op Hyves!
Lees ook:Nieuwe header kinderboeken blog
Lees ook:Plaats de widgetbox van kinderboeken.blog.nl op jouw site of hyves!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>