Rubriek: ✿ Young Adult

Hazelwoud – Melissa Albert

De zeventienjarige Alice is het grootste deel van haar leven samen met haar moeder op de vlucht geweest voor het ongeluk dat hen achtervolgt. Maar wanneer Alice’ oma, schrijfster van een duister sprookjesboek, op haar landgoed het Hazelwoud overlijdt, lijkt het ongeluk hen in te halen.

Lees verder...

Welkwoud – Tahereh Mafi

Welkwoud is een Perzisch sprookje en het nieuwste boek van Tahereh Mafi. Het boek vertelt het verhaal van Laylee. Het is haar lot om lijken te wassen en ze gereed te maken voor de reis naar het hiernamaals.

Lees verder...

De edele (Summoner 2) – Taran Matharu

De edele van Taran Matharu is het tweede deel van de Summoner-serie waarin een jaar na het toernooi, Fletcher en Ignatius nog steeds opgesloten zitten in de kerkers van Pelt. Nu zullen ze worden berecht door de Onderzoeksraad, een machtig instituut waarvan het bestuur niet het beste met Fletcher voor heeft. 

Lees verder...

Leeuwenhart (De Laatste Wachter 4) – Alexandra Penrhyn Lowe

Er is geen weg terug voor Eveline Sevenster – ze moet de strijd aangaan met een onverslaanbare vijand: de onsterfelijke Broeders van Belial. Zonder hun zielen zijn ze gevaarlijker en machtiger dan ooit, en onder aanvoering van hun nieuwe leider ronselen ze tieners van over de hele wereld voor hun genootschap. Wie zich niet bij

Lees verder...

De Wereld – Paul Verrept

De Wereld is een boeiend vervolgverhaal op De bank van Paul Verrept en Ingrid Godon waarin de hoofdfiguur uit De bank de wereld instapt. Ook is het een theatervoorstelling i.s.m. Theater Stap.

Lees verder...