Mmm, lekker!

mmm lekkerYusuke Yonezu maakte een te leuk kartonboekje vol hongerige dieren met grote mond. Weet jouw kleine wat ze lekker vinden?

Wat is het favoriete hapje van de poes, het konijn en de beer? Dat valt  door de uitsparing in de pagina’s  van de dieren precies in hun bekje. Een ding hebben ze gemeen. Kijk ze allemaal maar eens genieten van hun maaltje! Achterin staat al het eten nog eens afgebeeld.

Fijn formaat, en verrassend opgemaakt. Door de uitsparing zie je zoals op de voorkant, de dieren genieten van hun lievelingshapje. Eerst zonder, en als je de pagina omslaat, met! Er zit herhaling in, want op elke pagina staat Mmm, lekker. Maar de andere tekst is anders en dat houdt de afwisseling er goed in. Voor de hele kleintjes is het alleen al leuk om ze te laten bladeren, ze reageren er al snel op. En als je kids ouder zijn kan je een legio aan spelletjes bedenken. Er zijn dieren, kleuren, verschillende groentes en fruit, kenmerken van dat fruit. Ja, er zit echt genoeg body in dit hongerige prentenboekje.

Log Vier windstrekenTitel: Mmm, lekker
Van: Yusuke Yonezu
Uitgeverij: De Vier Windstreken
ISBN: 9789051163094
Vanaf ongeveer een jaar

Lees ook:Wij houden van knuffelen – Yusuke Yonezu
Lees ook:Raad eens? Bloemen – Yusuke Yonezu
Lees ook:De hongerige trol – Elli Woollard
Lees ook:De zonnige Zomer – Mack
Lees ook:Eten uit de Tuin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>