De hongerige trol – Elli Woollard

De hongerige trol is een grappig prentenboek over een trol die op zoek gaat naar een lekker maaltje. Het liefst wil hij eens een kindje proberen te vangen. Zal hem dat lukken?

Een hongerige trol heeft zin in een ontbijtje en liever niet weer een geit. Op zoek naar iets eetbaars daalt hij af naar het dorpje in het dal, en daar komt hij al snel een knapperig kindje tegen… Maar het jongetje is slim en wijst de trol gauw op een auto vol smakelijke kinderen, die hem op hun beurt doorsturen naar een bus vol kinderen, die hem doorsturen naar een BULLDOZER met nog meer kinderen. Kan de gulzige trol daar tegenop?

De hongerige trol werd geïllustreerd door David Barrow, die in 2015 werd bekroond met de Sebastian Walker Award voor de meest veelbelovende kinderboekenillustrator van Groot-Brittannië. Het komische verhaal en de prachtige prenten in waterverf maken dit boek een genot om keer op keer voor te lezen. Eerder maakte Barrow het populaire boek Heb jij misschien Olifant gezien?.

Titel: De hongerige trol
Auteur: Elli Woollard
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767525
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Heb jij misschien Olifant gezien? – David Barrow
Lees ook:Trol en het verdwenen zusje – Adam Stower
Lees ook:Quentin Blake
Lees ook:Schaap met laarsjes – Maritgen Matter
Lees ook:De kikkerkol (Trubbel de trol 2) – Reggie Naus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>