Eten uit de Tuin

Heerlijk tuinieren en koken uit eigen tuin!

Leer de basics van het moestuinieren en ontdek de veelzijdigheid van de seizoenen. Eten uit de tuin is dé handleiding voor iedereen die wil genieten van tuinieren en koken met verse groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin.

Wat zaai je in mei, wanneer oogst je courgettes en wat is de beste maand voor die lekkere rabarbertaart? Maar ook: hoe zit het met een tuinplanning, bestrijdingsmiddelen en voorbereiding van de grond? Eten uit de tuin geeft antwoord op deze, en vele andere vragen.

Met de seizoensrecepten maak je met je eigen oogst heerlijke, verse gerechten. Zo geniet je, met het hele gezin, het hele jaar door van je tuin en van lekker eten!

Karen Liebreich schrijft voor diverse kranten en is oprichtster en coördinator van de Chiswick House moestuin, die tuinliefhebbers en schoolklassen de kans biedt om tuinervaring op te doen.

Jutta Wagner studeerde horticultuur en landschapsarchitectuur. Met haar eigen kinderen brengt ze veel tijd door met tuinieren.

Met recepten voor de heerlijkste gerechten!
Aantal pagina’s: 240
Uitvoering: Paperback

Lees ook:Kinderkookboek – Lekker & gezond
Lees ook:Tuinieren is kinderspel – Francisca Laureijs & Hans Clauzing
Lees ook:Hoera, wij hebben een tuin! – Gerda Muller
Lees ook:In de tuin
Lees ook:Kinderkookboek van Sanneke Prins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>