De zonnige Zomer – Mack

Helemaal a la Mack. Combinatie van foto’s en illustraties. Dit informatieve zomerboek is helemaal leuk.

Wat gebeurt er in de zomer? Waarom staat de zon opeens zo hoog aan de hemel? En waarom blijft hij zo heerlijk lang schijnen? Waar komen al die groene blaadjes aan de bomen vandaan? En dat lekkere fruit? Houden alle dieren van de warmte in de zomer? Je komt het allemaal te weten in dit zomerboek boordevol weetjes en grappige vragen.
Een informatief boek waarin dieren en de natuur in de zomer worden getoond in tekeningen en foto’s.

Fladderaars, kleuterdieren en luilakken.
Het prentenboek is vierkant en heeft een leuk en flink formaat. Via twaalf dubbele pagina’s kom je langs allemaal zomerse natuurthema’s zoals dieren, fruit en bloemen. Met links een grote foto in kleur. Rechts staat een combi van foto en illustratie. Schattige, eenvoudige illustraties zoals we van Mack kennen. Wat informatieve tekst, vlot geschreven over het hoofdstuk en bij elk thema een vraag voor je kleintje. Stiekem wordt er op leuke wijze veel nuttige informatie aangeboden.

Titel: De zonnige Zomer
Tekst en illustraties: Mack
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044819311
Vanaf ongeveer drie jaar

 

Lees ook:Hoger, papa! – Mack
Lees ook:Nog eens, mama! – Mack
Lees ook:Het dikke bosboek – Mack
Lees ook:Alles over seizoenen – Mack
Lees ook:Mmm, lekker!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>