Wij houden van knuffelen – Yusuke Yonezu

Jij ook? Ik wel. Wat een schattig en leuk kartonboekje met lieve beestjes, veel vormen en heldere kleuren.

Boekbeschrijving
De originele en vrolijke kartonboekjes van Yusuke Yonezu vallen erg in de smaak bij de kleintjes. De illustraties in ‘Wij houden van knuffelen’ zijn eenvoudig opgezet, maar het concept is goed doordacht. Op de ene spread zie je bijvoorbeeld een vogel op elke pagina, en op de volgende spread staan ze door een uitsparing samen op één pagina. Ze knuffelen elkaar en vormen zo precies een hart. Ze passen perfect bij elkaar!
Peuters hebben eindeloos plezier van dit kartonboekje: ze leren dieren, vormen én kleuren kennen.

Weer een geslaagd kartonboekje
Het is echt leuk voor kleintjes. Dus een leuk kado idee voor een kindje die 1 wordt. Door de uitsparing die met de voorgaande pagina een geheel vormd. Zo knuffelen alle dieren elkaar. De kleuren zijn helder, met dikke zwarte lijnen. Het karton is stevig, het kan wat hebben. Als je ook van knuffelen houdt, en van de maker Yusuke Yonezu, kijk dan ook eens naar de soortgelijke kartonboekjes: Raad eens, bloemen en Mmm, lekker!

Titel: Wij houden van knuffelen
Maker: Yusuke Yonezu
Uitgeverij: De vier Windstreken
ISBN: 9789051163285
Vanaf ongeveer een jaar

 

Lees ook:Mmm, lekker!
Lees ook:Raad eens? Bloemen – Yusuke Yonezu
Lees ook:Voelboekjes: Kleuren, Woorden, Vormen en Cijfers
Lees ook:Van rood naar geel – kleuren – Xavier Deneux
Lees ook:Baby kartonboekje: Kleuren met Sophie – Dawn Sirett

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>