Stad en land… – Arend van Dam

Stad en land… is hét (voor)leesboek voor iedereen die de vele verschijningsvormen van de natuur in ons land wil ontdekken en leren kennen: van de eigen achtertuin tot het diepste puntje van het bos.

Wat is het wildste dier van ons land? Wat is de meest getelde vogel? Wat is het oudste bos? Het antwoord op deze en andere vragen vind je in de 50 verhalen over de natuur in deze bundel.

Van de eerste mens in ons land tot de dominomus en van haarluizen tot de Oostvaardersplassen. De ene keer bekeken met een historische blik, de andere keer met een hedendaagse en prachtig geïllustreerd door Alex de Wolf.

Het boek is toegankelijk, humoristisch en informatief en bevat een interessante combinatie van verhaal en fascinerende achtergrondinformatie. De Lang geleden…-serie wordt veelgebruikt en hooggewaardeerd door kinderen, ouders en onderwijs. Dit boek is dan ook bruikbaar bij de lessen biologie op school.

Titel: Stad en land…
Auteur: Arend van Dam
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000352258
Voor kinderen tot en met 12 jaar.

Lees ook:Piet en de zee – Arend van Dam
Lees ook:Man op de maan – Arend van Dam
Lees ook:Zelf leren lezen met de nieuwe serie Lang geleden… van Arend van Dam
Lees ook:De Oude Grieken! – Arend van Dam
Lees ook:Noot voor noot – Arend van Dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>