Man op de maan – Arend van Dam

Je kunt nu zelf lezen over de eerste maanlanding met Arend van Dam! De serie Lang geleden… is een veilig leren lezen reeks voor leerlingen van groep 3 op de basisschool en het nieuwste deel heet Man op de maan.

Man op de maan vertelt het verhaal van de eerste maanlanding op AVI E3-niveau. Hoe verliep de reis van Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins in 1969? En hoe groot was de impact van de eerste mens op de maan toentertijd?

Arend van Dam vertelt het op de voor hem kenmerkende wijze: erudiet, toegankelijk én humoristisch. De eerste stap van de man op de maan is voor jonge lezers een eerste stap op weg naar een wereld vol lees- en leerplezier. Voor jongens en meisjes en met illustraties van Alex de Wolf.

Titel: Man op de maan
Serie: Lang geleden…
Auteur: Arend van Dam
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000352708
Voor beginnende lezers (AVI E3).

Lees ook:Piet en de zee – Arend van Dam
Lees ook:De wagen van Spijker – Arend van Dam
Lees ook:Noot voor noot – Arend van Dam
Lees ook:De schat van Klaas Kompaan – Arend van Dam
Lees ook:Ik ben de baas – Arend van Dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>