De Oude Grieken! – Arend van Dam

De Oude Grieken! is een boek over het Oude Griekenland door de ogen van succesauteur Arend van Dam (Lang geleden…) en topillustrator Georgien Overwater. Het boek is een vorm van edutainment, want het bevat toegankelijke, informatieve verhalen.

De boeiende cultuur van het oude Griekenland spreekt nog altijd tot de verbeelding. Arend van Dam neemt de lezer mee op reis en laat hem kennismaken met de bekende en minder bekende verhalen uit de geschiedenis van dit bijzondere land.

Wie bouwde bijvoorbeeld het Parthenon? Hoe is de democratie ontstaan? En wat ontdekte Archimedes allemaal? Je komt het te weten in dit meeslepende, nieuwe deel in deze populaire serie. De kleurrijke en grappige illustraties van Georgien Overwater maken het feest compleet!

Titel: De oude Grieken!
Serie: Lang geleden…
Auteur: Arend van Dam
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000354566
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Het land van de farao’s! – Arend van Dam
Lees ook:Piet en de zee – Arend van Dam
Lees ook:Het grote Lang geleden… doeboek – Arend van Dam
Lees ook:De wagen van Spijker – Arend van Dam
Lees ook:Noot voor noot – Arend van Dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>