Zelf leren lezen met de nieuwe serie Lang geleden… van Arend van Dam

Lang geleden… is een nieuwe serie die bestaat uit vier fascinerende, historische verhalen over vier grote figuren uit de geschiedenis van Nederland: Rembrandt van Rijn, Leonardo da Vinci, Albert Einstein en Antony Fokker. Deze zijn geschreven voor leerlingen van groep 3 en 4.

De boeken zijn geschreven door Arend van Dam en hebben een oplopend AVI-niveau van respectievelijk AVI Start, M3, M4 en E4 en bevatten sprankelende illustraties van Alex de Wolf.

Dit ben ik is een grappig AVI-verhaal om zelf te lezen over het bijzondere leven van Rembrandt van Rijn, die een serie zelfportretten schildert. Hij wil ook een portret van zijn zoon maken, maar dat valt nog niet mee…

Het boek van Leo is juist spannend en gaat over de vriendschap tussen Leonardo da Vinci en Ludovico Sforza. Leo heeft bijzondere ideeën, maar of ze ook kunnen worden uitgevoerd…?

De droom van Albert is een spannend verhaal over Albert Einstein. Albert heeft een levendige fantasie, die hem tot uitzonderlijke prestaties brengt…  En Anton en de spin gaat over het verrassende leven van Antony Fokker, die zijn eigen vliegtuig bouwde!

Titel: Dit ben ik / Het boek van Leo / De droom van Albert / Anton en de spin
Serie en deel: Lang geleden… 1, 2, 3 & 4
Auteur: Arend van Dam
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000349715978900034977797890003498459789000350124
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Werken voor de vijand – Arend van Dam
Lees ook:De Oude Grieken! – Arend van Dam
Lees ook:Piet en de zee – Arend van Dam
Lees ook:Groen en rood maken ruzie – Steve Antony
Lees ook:Noot voor noot – Arend van Dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>