Tijgerlezen: Bobbi Bolhuis, redder in nood – Kate DiCamillo

Bobbi Bolhuis redder in noodBobbi Bolhuis, redder in nood is een grappig avontuur voor de beginnende lezer uit de reeks Tijgerlezen. Het werd geschreven door Kate DiCamillo en bevat hilarische illustraties van Loes Riphagen.

Meneer en mevrouw Bolhuis hebben een varken dat Bobbi heet. Bobbi slaapt het liefst bij hen in het grote bed. Maar samen zijn ze wel wat zwaar. Want plotseling, midden in de nacht… zakt het bed door de vloer!

Bobbi gaat er meteen vandoor. Haalt ze hulp? Of heeft ze gewoon trek in geroosterd brood met een heleboel boter? Ze zet in ieder geval binnen de kortste keren de hele buurt op stelten!

Onderzoek wijst uit dat kinderen het gelukkigst leren lezen als ze zelf naar een boek grijpen. Tijgerlezenboeken leggen daarom nadruk op humor en spanning. Ze bieden variatie in moeilijkheidsgraad en zijn geschikt om voor te lezen en zelf te leren lezen.

Titel: Bobbi Bolhuis, redder in nood
Serie: Tijgerlezen
Auteur: Kate DiCamillo
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045120195
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Tijgerlezen: Hoe ik een weerwolf werd – Ulf Stark
Lees ook:Tijgerlezen: Hoog en laag – Annie M.G. Schmidt
Lees ook:Tijgerlezen: Wij zijn tijgers! – Edward van de Vendel
Lees ook:Neem mijn hand – Kate DiCamillo
Lees ook:Tijgerlezen: Sammie de fantastische – Abby Hanlon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>