Tijgerlezen: Hoog en laag – Annie M.G. Schmidt

Tijgerlezen is een nieuwe reeks boeken van Querido voor de nét beginnende lezer en ook Annie M.G. Schmidt mag niet ontbreken in deze reeks. Het verhaal Hoog en laag uit de bekende Waaidorp-serie is onlangs verschenen met illustraties van Annet Schaap.

Kees en Jelle wonen in Waaidorp. In waaidorp is alles nieuw, en heel erg fijn. Kees woont hoog, in een flat. Jelle woont laag, in een huis met een tuin. Maar Kees wil laag wonen. En Jelle hoog. Ze besluiten te ruilen. Is dat wel een goed plan?

Onderzoek wijst uit dat kinderen het gelukkigst leren lezen als ze zelf naar een boek grijpen. Tijgerlezenboeken leggen daarom nadruk op humor en spanning. Ze bieden variatie in moeilijkheidsgraad en zijn geschikt om voor te lezen en zelf te leren lezen.

Titel: Hoog en laag
Serie: Tijgerlezen
Auteur: Annie M.G. Schmidt
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045119991
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Tijgerlezen: Hoe ik een weerwolf werd – Ulf Stark
Lees ook:Tijgerlezen: Bobbi Bolhuis, redder in nood – Kate DiCamillo
Lees ook:Tijgerlezen: Wij zijn tijgers! – Edward van de Vendel
Lees ook:Tijgerlezen: Sammie de fantastische – Abby Hanlon
Lees ook:Tijgerlezen: Wie is er bang voor de voetbalzombies? – Simon van der Geest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>