Tijgerlezen: Sammie de fantastische – Abby Hanlon

Sammie is zes jaar. Ze is grappig en stoer, en heeft heel veel fantasie! Haar grote broer en zus vinden Sammie te kinderachtig om mee te spelen. Maar dat geeft niet, want Sammie heeft haar beste vriendin Maria, die alleen zij kan zien.

Samen verzinnen ze de leukste spelletjes. Ze houden een wasmandrace, gaan op jacht naar het wc-monster of pikken koekjes uit het hoogste kastje. Iedere dag is even fantastisch. Tot de enge mevrouw Kakenkraker aanbelt…

Onderzoek wijst uit dat kinderen het gelukkigst leren lezen als ze zelf naar een boek grijpen. Tijgerlezenboeken leggen daarom nadruk op humor en spanning. Ze bieden variatie in moeilijkheidsgraad en zijn geschikt om voor te lezen en zelf te leren lezen.

Titel: Sammie de fantastische
Serie: Tijgerlezen
Auteur: Abby Hanlon
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045120287
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Tijgerlezen: Hoe ik een weerwolf werd – Ulf Stark
Lees ook:Tijgerlezen: Hoog en laag – Annie M.G. Schmidt
Lees ook:Tijgerlezen: Bobbi Bolhuis, redder in nood – Kate DiCamillo
Lees ook:Tijgerlezen: Wij zijn tijgers! – Edward van de Vendel
Lees ook:Tijgerlezen: Wie is er bang voor de voetbalzombies? – Simon van der Geest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>