Driehoek – Mac Barnett

Driehoek is een mooi en grappig prentenboek van Mac Barnett en Jon Klassen en het eerste deel van een nieuwe prentenboektrilogie waarin vormen de hoofdrol spelen.

Dit is Driehoek. Driehoek gaat een gemeen grapje uithalen met zijn vriend Vierkant. Dat dénkt hij tenminste, maar het pakt anders uit. Vierkant komt misschien niet al te pienter over, maar hij kent Driehoek goed genoeg om hem een koekje van eigen deeg te geven!

Het succesvolle duo Barnett en Klassen heeft een verrassende, fantasierijke wereld gecreëerd waarin niemand écht te vertrouwen is. De ogenschijnlijk simpele vormen blijken fantastische personages: Driehoek is scherp en snedig, Vierkant ietwat dom en onbeholpen.

De droge humor en schitterende illustraties maken dit tot een prentenboek met een hoog ‘heb’-gehalte, dat kleuters (en hun ouders!) op een heel nieuwe manier naar de wereld om hen heen zal laten kijken.

Titel: Driehoek
Auteur: Mac Barnett
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767464
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Bas en Daan graven een gat – Mac Barnett
Lees ook:We hebben een hoed – Jon Klassen
Lees ook:Zeno en Kamiel: Vormen – Jacques Duquennoy
Lees ook:Kiekeboe: Vierkant, Rond & Driehoek – Mies van Hout
Lees ook:Woezel & Pip – Allemaal vormen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>