Zeno en Kamiel: Vormen – Jacques Duquennoy

Zeno en Kamiel – Vormen van Jacques Duquennoy is een verrassend boek over vormen. Draai de transparante bladzijde om en ontdek welke vorm zo tevoorschijn komt.

Een vrolijke zebra en een grappige kameleon die de boel op stelten zetten, dat zijn Zeno en Kamiel. En ondertussen leren ze je heel wat: hoe twee geschilderde bogen samen een cirkel vormen. En hoe er ineens een beer tevoorschijn komt, als je daar dan nog een hele reeks cirkels bij schildert…

Een streep wordt een driehoek, een driehoek met nog meer driehoeken erbij wordt een gevaarlijke haai! Dit bijzondere kartonboek speelt op een verrassend simpele manier met vormen, en maakt daarbij gebruik van transparante pagina’s. Achter elke bladzijde die je omdraait schuilt een nieuwe verrassing!

Titel: Zeno en Kamiel – Vormen
Auteur: Jacques Duquennoy
Uitgeverij: Oogappel
ISBN: 9789002262104
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Zeno en Kamiel: Kleuren – Jacques Duquennoy
Lees ook:Zeno en Kamiel: Tegenstellingen – Jacques Duquennoy
Lees ook:Zeno en Kamiel: Cijfers – Jacques Duquennoy
Lees ook:Driehoek – Mac Barnett
Lees ook:Woezel & Pip – Allemaal vormen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>