Bas en Daan graven een gat – Mac Barnett

Het veelvoudig bekroonde duo Mac Barnett en Jon Klassen schreef een droogkomisch verhaal vol visuele grapjes. Bas en Daan graven een gat heeft dan ook een verrassend en speels plot.

Bas en Daan zijn mannen met een missie: ze willen koste wat het kost iets bijzonders vinden. En dus graven ze een gat. Ze graven dieper en dieper, tot ze… nog steeds niks vinden. Maar de dag lijkt toch bijzonder te eindigen.

Oplettende lezertjes zullen beloond worden met de zeldzame schat die uiteindelijk in dit humoristische verhaal verborgen zit, en die je niet zo een-twee-drie zou verwachten.

Mac Barnett (1982) komt uit Californië. Zijn boeken zijn altijd New York Times-bestsellers en samen met Jon Klassen maakte al eerder een boek: Extra Yarn. Deze haalde de shortlist van de Caldecott Medal.

Bas en Daan graven een gat is het eerste boek van Mac Barnett dat in het Nederlands verschijnt. Zilveren Palet-winnaar Jon Klassen maakte er de prachtige illustraties bij.

Titel: Bas en Daan graven een gat
Auteur: Mac Barnett
Uitgeverij: Hoogland & Van Klaveren
ISBN: 9789089671813
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Leespluim april 2016: Bas & Daan graven een gat – Mac Barnett
Lees ook:Driehoek – Mac Barnett
Lees ook:Newbery- en Caldecott-winnaars
Lees ook:Amerikaanse kinderboekenprijzen
Lees ook:We hebben een hoed – Jon Klassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>