Fabeldieren – Floortje Zwigtman & Ludwig Volbeda

Floortje Zwigtman en Ludwig Volbeda hebben de eerste fenomenale encyclopedie der fabeldieren gemaakt over fabeldieren overal ter wereld. Maak kennis met de meest zonderlinge, grappige, oogverblindende, weerzinwekkende en gevaarlijke wezens.

Wist je dat je een draak kunt temmen met melk? Dat een griffioen een hopeloze romanticus is? Dat er op de hele wereld maar één feniks leeft? En ken je de Japanse keukegen? Dit fabeldier lijkt op een kleine, langharige hond die hoognodig in bad moet. Je vindt hem in huizen die nooit schoongemaakt worden.

De demon Mahaha? Dit giechelende wezen zwerft over de poolvlakte en is altijd op zoek naar een slachtoffer om dood te kietelen. De squonk? Dit Noord-Amerikaanse schepsel is het droevigste fabeldier ter wereld.Wil je een glimp van hem opvangen? Volg dan het spoor van tranen door het bos.

Een boek van tweevoudig Gouden Uil-winnares Floortje Zwigtman en aanstormend talent Ludwig Volbeda, vol boeiende weetjes, eeuwenoude verhalen en wonderlijke illustraties.

Titel: Fabeldieren
Auteur: Floortje Zwigtman & Ludwig Volbeda
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401442497
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Een groene bloem trilogie – Floortje Zwigtman
Lees ook:Het wildste boek voor buiten – Floortje Zwigtman
Lees ook:Spiegeljongen
Lees ook:Wolfsroedel – Floortje Zwigtman
Lees ook:Boektrailer Spiegeljongen deel 1 van 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>