Het wildste boek voor buiten – Floortje Zwigtman

Go wild! Voor kinderen die buiten avonturen willen beleven die minstens zo spannend zijn als een computergame is er nu Het wildste boek voor buiten van Floortje Zwigtman.

De natuur saai? Niet met dit buitenspeel- en buitendoeboek van Floortje Zwigtman. Het wildste boek voor buiten staat boordevol originele buitenavonturen, zoals een zombie-aanval in het park en guerilla gardening in de betontuin van je ouders.

Maar je vindt er ook fotoreportages in over het maken van je eigen natuurcosmetica, moestuinrecepten, een top tien van bijzondere natuuravonturen, survival skills en nog veel meer.

Geen verplichte wandelingen op zondagmiddag, maar ontdekkingsreizen. Geen gortdroge kennis van schoolse biologielessen, maar zoveel mogelijk ontdekken en genieten! Dit boek bevat daarnaast ook nog de wildste natuurverhalen voor rond het kampvuur of de barbecue!

Titel: Het wildste boek voor buiten
Auteur: Floortje Zwigtman
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024573103
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Fabeldieren – Floortje Zwigtman & Ludwig Volbeda
Lees ook:Wolfsroedel – Floortje Zwigtman
Lees ook:Een groene bloem trilogie – Floortje Zwigtman
Lees ook:Boektrailer Spiegeljongen deel 1 van 5
Lees ook:Boektrailer Spiegeljongen deel 2 van 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>