Wolfsroedel – Floortje Zwigtman

Geen jeugdroman bracht het afgelopen decennium zoveel beroering teweeg als Wolfsroedel,dat bekroond werd met de Zilveren Zoen en Gouden Uil.

Vulpe, Alexandru en Ion ontvluchten hun saaie dorp en sluiten zich aan bij de roversbende van Lupu, Vulpes broer. Op hun zoektocht naar avontuur ontdekken ze een verlaten klooster.

Daar opent Lupu het graf van prins Vlad Tepes, alias Dracula: er zou een schat in verborgen zijn. Niet lang daarna duikt er een onbekende schaapherder op. Hij vertelt meeslepende verhalen over vroegere oorlogen. De jongens raken in de ban van het verleden, met fatale gevolgen. Ver weg van het dorp met zijn regels en beschaving verworden ze tot wolven…

Wolfsroedel is een vernieuwende roman voor jong en oud. Adembenemend beschrijft Floortje Zwigtman hoe gewone jongens zich laten meeslepen in een geweldsspiraal.

Titel: Wolfsroedel
Auteur: Floortje Zwigtman
ISBN: 9789026124341

Lees ook:Het wildste boek voor buiten – Floortje Zwigtman
Lees ook:Fabeldieren – Floortje Zwigtman & Ludwig Volbeda
Lees ook:Boektrailer Spiegeljongen deel 1 van 5
Lees ook:Boektrailer Spiegeljongen deel 2 van 5
Lees ook:Boektrailer Spiegeljongen deel 3 van 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>