Klassieker: Oma’s rommelkamer – Bette Westera

Oma's rommelkamerVanwege het thema ‘ Voor altijd jong’ van de Kinderboekenweek 2016 geeft Uitgeverij Gottmer het prachtige boek Oma’s rommelkamer van Bette Westera over dementie opnieuw uit. En het is opnieuw geïllustreerd door Joanne Lew-Vriethoff!

Sofia is dol op oma en oma is dol op haar. Als Sofia bij oma komt logeren, mag ze in de rommelkamer slapen en soms ook bij oma in bed. Met kerst hebben ze samen een verrassing voor de rest van de familie.

Maar mama schrikt van de verrassing. Ze vindt dat oma rare dingen doet en steeds vergeetachtiger wordt. Sofia begrijpt mama niet – oma houdt gewoon niet zo van nieuw en opgeruimd, maar van oud en rommelig. Is dat nou zo erg?

Het boek werd bekroond met een Vlag & Wimpel van de Griffeljury. Een heerlijk kinderboek dat zowel geschikt is om voor te lezen (vanaf 5 jaar) als om zelf te lezen (vanaf 7 jaar).

Titel: Oma’s rommelkamer
Auteur: Bette Westera
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025765590
Voorlezen vanaf 5 jaar, zelf lezen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Klassieker: Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom – Bette Westera
Lees ook:Klassieker: Alle hens aan dek – Bette Westera
Lees ook:Baby’tje in mama’s buik – Bette Westera
Lees ook:Klassieker: Een opa om nooit te vergeten – Bette Westera
Lees ook:Vrolijke vogels – Bette Westera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>