Klassieker: Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom – Bette Westera

Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom is een leuk kinderboek van Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Wat zou jij doen als je ouders je achterlieten op vakantie?

Sander doet altijd braaf wat zijn vader en moeder zeggen – het resultaat van een consequente opvoeding, volgens zijn ouders. Maar op een dag, als Sander na een urenlange autorit lekker aan het springen is op een springkussen ergens langs de Franse snelweg, heeft hij daar ineens geen zin meer in.

Als zijn moeder hem roept komt hij nu eens níét meteen. Maar als hij uitgesprongen is en naar de auto wil lopen, staat die er niet meer. Papa en mama zijn vertrokken! Zonder hem. Sander besluit mee te liften met een vrachtwagenchauffeur en dat is het begin van een groots avontuur.

Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom werd geschreven door Bette Westera, die in 2015 de Gouden Griffel won. In het boek staan tekeningen van Joanne Lew-Vriethoff. Een heerlijk kinderboek dat zowel geschikt is om voor te lezen (vanaf 5 jaar) als om zelf te lezen (vanaf 7 jaar).

Titel: Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom
Auteur: Bette Westera
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025762414
Voorlezen vanaf 5 jaar, zelf lezen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Waar was Bas? – Bette Westera
Lees ook:Klassieker: Oma’s rommelkamer – Bette Westera
Lees ook:Een vreemd feestje – Bette Westera
Lees ook:Haasje Repje – Bette Westera
Lees ook:Muziek in de pannen – Bette Westera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>