Cijfers & Tegenstellingen

Cijfers en Tegenstellingen zijn heldere kartonboekjes met mooie retro-art die op een fijne manier met cijfers én met tegenstellingen spelen. Verrassend en origineel, met op iedere pagina elementen om te voelen en te ontdekken.

Met prachtige illustraties van dieren, voertuigen, kinderen en eenvoudige tekst. Kinderen maken kennis met tegenstellingen zoals hoog en laag, groot en klein, nat en droog, binnen en buiten, warm en koud, snel en langzaam en nog veel meer. Ook cijfers herkennen en leren tellen gaat spelenderwijs.

De kartonboekjes hebben een mooie stijlvolle uitvoering, met extra elementen uitgespaard of juist opliggend. Ze zijn ideaal voor peuterhandjes door de kleine, stevige uitvoering met ronde hoeken en leuk om samen te lezen.

Titel: Cijfers / Tegenstellingen
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 97890003568989789000356850
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Tellen met Winnie de Poeh van A.A. Milne
Lees ook:Voelboekjes: Kleuren, Woorden, Vormen en Cijfers
Lees ook:Cijfers kleuren vormen – Roger Priddy
Lees ook:Dinovriendjes: Tegenstellingen & Dierenvriendjes: Tellen
Lees ook:Een hondjesboek (vol tegenstellingen) – Elo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>