Tellen met Winnie de Poeh van A.A. Milne

In dit prachtige Winnie de Poeh-boek komt op speelse wijze het tellen aan bod. Door met Poeh en zijn vriendjes te spelen en elementen in de platen aan te wijzen, leren kinderen op een simpele manier tellen.

Dit boek bevat handige tabs die geschikt zijn voor kleine handjes, uitgesneden cijfers op de pagina’s om de cijfers te zoeken en te voelen, én een kleurige muurposter om spelenderwijs te leren tellen.

Auteur: A.A. Milne
Aantal pagina’s: 12
Leeftijdsadvies: 2+

Lees ook:Cijfers & Tegenstellingen
Lees ook:Mijn grote zoekboek
Lees ook:Voelboekjes: Kleuren, Woorden, Vormen en Cijfers
Lees ook:Dikkie Dik, tel je mee? – Jet Boeke
Lees ook:Nieuw speel- en doeboek van populaire Bobo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>