Een hondjesboek (vol tegenstellingen) – Elo

Met het boekje Een hondjesboek (vol tegenstellingen) kun je spelenderwijs tegenstellingen leren. Het is een interactief kartonboek met flapjes en met grappige illustraties van ontwerpster en illustrator Elo.

Trek aan de flapjes en ontdek de tegenstellingen in dit kleurrijke, originele kartonboek. Van kort naar lang, van dik tot dun, recht of kronkelig. De honden nemen de gekste vormen en modellen aan. Laat je verrassen door de talrijke vormspelletjes in dit boek.

Titel: Een hondjesboek (vol tegenstellingen)
Auteur: Elo
Uitgeverij: Oogappel
ISBN: 9789002263002
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Een circus vol tegenstellingen – Lee Singh
Lees ook:Mijn eerste computer – Anne-Sophie Baumann
Lees ook:Nijntje de kunstenaar – Dick Bruna
Lees ook:Zeno en Kamiel: Tegenstellingen – Jacques Duquennoy
Lees ook:Dribbels grote kijk- en leerboek – Eric Hill

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>