De koe die in een boom klom – Gemma Merino

De makers van De krokodil die niet van water hield hebben een nieuw prentenboek gemaakt. De koe die in een boom klom van Gemma Merino is een ode aan de dromers.

Kee was een heel nieuwsgierige koe. Ze was altijd op ontdekkingstocht. Haar hoofd zat vol met de wonderlijkste gedachten. Maar haar zussen vonden ze allemaal idioot.

Als Kee over haar geweldige ideeën vertelde, zeiden ze: ’ONMOGELIJK! BELACHELIJK! ONZIN!’ Er was maar één ding dat ze interesseerde: vers, sappig gras.

Op een dag, toen Kee op ontdekkingstocht was in het bos, besloot ze iets nieuws te proberen. Ze klom in een boom. Hoger en hoger. En helemaal bovenin kon ze haar ogen niet geloven.

Natuurlijk blijven de zussen van Kee haar plannen ‘ONMOGELIJK! BELACHELIJK! ONZIN! vinden. Maar als Kee op een dag weg is, gaan ze naar haar op zoek. En dan…

Dan wil ook jij, als lezer, meteen naar buiten om in een boom te klimmen, om te ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Titel: De koe die in een boom klom
Auteur: Gemma Merino
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047707165
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Het schaap dat een ei uitbroedde – Gemma Merino
Lees ook:Leespluim augustus 2014: De krokodil die niet van water hield – Gemma Merino
Lees ook:Brief aan mijn ontvoerder
Lees ook:Opstand van de engelen
Lees ook:Klassieker: Feodoor heeft zeven zussen – Marjet Huiberts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>