Boer Boris gaat naar zee Prentenboek van het Jaar 2015

Prentboekjr2015

Prentenboek van het jaar 2015 gaat naar Boer Boris gaat naar zee (Gottmer), geschreven door Ted van Lieshout en geïllustreerd door Philip Hopman. 

Ieder jaar wordt door een jury Nederlandse jeugdbibliothecarissen een prentenboek Top Tien gemaakt waaruit één titel wordt gekozen die centraal staat tijdens de Nationale Voorleesdagen. Het doel van deze jaarlijkse campagne is voorlezen te stimuleren voor kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. In 2015 vinden de Voorleesdagen plaats van woensdag 21 januari t/m zaterdag 31 januari 2015 en dan zal Boer Boris verschijnen in een mini-editie met dvd voor 5 euro.

 

Lees ook:Voorleestips van Boer Jan
Lees ook:De Nationale Voorleesdagen 2011
Lees ook:Prentenboek van het jaar 2014 wordt Krrrr…okodil!
Lees ook:Nationale Voorleesdagen 2015 van start gegaan
Lees ook:Wiebelbillenboogie bekroond

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Boer Boris gaat naar zee Prentenboek van het Jaar 2015

  1. ilona

    Hallo, Ik heb een vraag over de DVD van het boek ‘boer boris gaat naar zee’. Ik zou graag willen weten waar ik die kan kopen!

    Groetjes Ilona

      /   Reply  / 
  2. Marleen

    Naast de gewone editie is er vanaf 21 januari 2015 voor slechts € 5,- een mini-editie met dvd van Boer Boris gaat naar zee te koop in de boekhandel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>