Voorleestips van Boer Jan

Door middel van de slogan “Voorlezen, elke dag een feest!” probeert de Stichting Lezen & Schrijven voorlezen te promoten. Momenteel is de jaarlijkse campagne de Nationale Voorleesdagen weer bezig.

Dit jaar is Ted van Lieshout’s Boer Boris gaat naar zee verkozen tot prentenboek van het jaar 2015. Boer Jan uit één van de voorgaande edities van Boer Zoekt Vrouw leest het boekje graag voor aan zijn kind en wil enkele voorleestips delen met ouders, grootouders en voorlezers in het onderstaande filmpje.

Boer Jan laat zien dat hij ook graag voorleest aan zijn eigen kindje en bij het voorlezen van het boekje Boer Boris gaat naar zee gebruikt hij ook het vingerpopje, zodat er meer interactiviteit ontstaat tussen de lezer en het kind en het kind hierdoor het boekje beter zal begrijpen.

Lees ook:De A van Appel en de B van Boer Boris – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris zoekt de verschillen & Boer Boris telt schaapjes – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris gaat naar zee – Ted van Lieshout en Philip Hopman
Lees ook:Boer Boris en de maaier – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris gaat naar de markt – Ted van Lieshout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>