Goud voor Hoe overleef ik mezelf?

In nog geen twee weken heeft de film Hoe overleef ik mezelf? al honderdduizend bezoekers getrokken!!

Dit is goed voor een Gouden Film-trofee. Bij vierhonderdduizend bezoekers krijgt een film een Platina Film en bij een miljoen bezoekers een Diamanten Film. Denken jullie dat de film een nog zo’n trofee krijgt?

Hoe overleef ik mezelf? blijkt zo te zien ook succesvol te zijn op het witte doek.

De film is gebaseerd op twee delen uit de populaire Hoe overleef ik-serie van Francine Oomen (Hoe overleef ik mezelf? en Hoe overleef ik mijn eerste zoen?). En in het kader van de verfilming is er ook een filmeditie uitgegeven. Hierin staat extra informatie over de verfilming en een aantal foto’s.

De film gaat over Rosa die het na de scheiding van haar ouders erg moeilijk heeft. Haar moeder besluit bij haar vriend in Groningen te gaan wonen en Rosa moet mee verhuizen. Dit en nog veel meer moet Rosa zien te overleven. Hoe ze dat doet? Daarvoor moet je natuurlijk de film kijken!

Willen jullie meer weten over Hoe overleef ik mezelf? Klik dan hier om de trailer te bekijken. Voor de filmeditie klik je hier. En klik voor het Hoe over leef ik-tijdschrift hier.

Hebben jullie de film al gezien in de bioscoop? Ik nog niet.

Lees ook:Take Jeremy’s you all the way?
Lees ook:Website Hoe overleef ik-film
Lees ook:Filmeditie Hoe overleef ik mezelf?
Lees ook:Verfilming Hoe overleef ik… nu in de bioscoop
Lees ook:Try-outs Hoe overleef ik musical

1 Reacties // Reageer

One thought on “Goud voor Hoe overleef ik mezelf?

  1. Denice..

    De film is echt zóóó leuk!!
    en ik heb het boek ook gelezen echt superdepuperleuwkkk!!! (y) ;)
    Kuss deeniccceee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>