Verfilming Hoe overleef ik… nu in de bioscoop

De verfilming van de Hoi-boekenreeks van Francine Oomen is nu in de bioscoop. De dertienjarige Rosa heeft allerlei puberproblemen aan haar hoofd. Bekijk ook de trailer!

Rosa van Dijk is dertien jaar, erg gevoelig en fantasierijk. Net zoals bijna alle meisjes van haar leeftijd is ze onzeker over zichzelf. Na de scheiding van haar ouders woont ze bij haar moeder in Den Bosch. Rosa’s moeder heeft een baby van haar nieuwe vriend Alexander, die in Groningen woont.

Ze besluit bij hem in te trekken en Rosa moet natuurlijk mee. Ze is dol op haar halfbroertje, maar minder op haar gloednieuwe stiefvader, die ze stiekmen Apenbil noemt vanwege zijn harige achterwerk. Rosa moet alles wat haar veilig en bekend is achterlaten. Hoe gaat ze dit, en vooral zichzelf overleven?

Bekijk hieronder de trailer. Wat vinden jullie ervan? Het lijkt mij een toffe film!

Lees ook:Filmeditie Hoe overleef ik mezelf?
Lees ook:Musical Hoe overleef ik mijn eerste zoen
Lees ook:Try-outs Hoe overleef ik musical
Lees ook:Goud voor Hoe overleef ik mezelf?
Lees ook:Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Verfilming Hoe overleef ik… nu in de bioscoop

 1. Denice

  hooi natas,
  leuke site..
  ga zo door !!
  een berichtje van je nichtjee :D .
  Kusjee deniceee

    /   Reply  / 
 2. Dominique

  heey, natas
  ik heb deze site van denice te zien gekregen..
  echt een hele leuke sitee
  doeeeeii xxx dominique

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>