Take Jeremy’s you all the way?

De derde song is van de film Hoe overleef ik mezelf? De titelsong Take you all the way wordt gezongen door de Kampense band Jeremy’s.

De band schijnt erg talentvol en zeer veelbelovend te zijn. De muziekstijl is een beetje punky. Jeremy’s bestaat uit zangeres Katelijn Schipper, gitarist Fokko Mellema en tevens de componist van “Take You All The Way”, bassist Jos Weerdmeester en drummer Ronnie Popkema.

De film Hoe overleef ik mezelf? gaat over Rosa die het na de scheiding van haar ouders erg moeilijk heeft. Haar moeder besluit bij haar vriend in Groningen te gaan wonen en Rosa moet mee verhuizen. Dit en nog veel meer moet Rosa zien te overleven. Hoe ze dat doet? Daarvoor moet je natuurlijk de film kijken!

Meer lezen over de film? Klik hier.

Check hieronder de clip Take you all the way! Wat vinden jullie van de titelsong? It takes me all the way;-)

Lees ook:Goud voor Hoe overleef ik mezelf?
Lees ook:Filmeditie Hoe overleef ik mezelf?
Lees ook:Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!)
Lees ook:Hoe overleef ik met/zonder gescheiden ouders? – Francine Oomen
Lees ook:OPROEP: schoolkrant reporters gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>