Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!)

Het vervolg in de Hoe overleef ik?-serie. Francine Oomen schrijft Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!).

Het is eindelijk zover, Neuz gaat op kamers. Maar het is niet zoals Rosa het zich voorgesteld had. Ten eerste: hij woont in een soort vuilnisbak. Ten tweede: ze heeft Neuz niet voor zich alleen. Ten derde: hij gaat helemaal los. Hoe moet ze daarmee omgaan? Gezellig meedoen, of voor middelbare taart spelen? Neuz wil uitvinden wie hij is. Nog steeds haar vriendje, of die van iemand anders?

Verkering hebben is niet makkelijk. Géén verkering hebben ook niet! Jonas, Esther, Noa, Sascha en zelfs Rosa’s moeder kunnen daarover meepraten. Het is wat je er zelf van maakt,maar het kan even duren voor je daar achter bent!

Dit boek gaat… ja, alweer en nog steeds over de liefde. Want eigenlijk draait alles daar om: om liefde en vriendschap.Het gaat ook over oud verdriet en opnieuw beginnen, over vasthouden en loslaten.

Voor iedereen die droomt en/of treurt over de liefde. Natuurlijk met veel e-mails, msn én survivaltips!

Auteur: Francine Oomen
Leeftijdsadvies: 11+
Pagina’s: 192
Verschijnt september 2008

Lees meer over de Hoe overleef ik-serie en het tijdschrift:

Oproep: schoolkrant reporters gezocht!

Hoe overleef ik tijdschrift & boek in de winkelFilmeditie Hoe overleef ik?

Website Hoe overleef ik-film

Tijdschrift Hoi

Goud voor Hoe overleef ik mezelf?

Take Jeremy’s you all the way?

(titelsong Hoi-film)

Hoi in de bioscoop (bekijk de trailer)

 

 

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

Lees ook:Tips voor Francine Oomen
Lees ook:Recensie Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!)
Lees ook:OPROEP: schoolkrant reporters gezocht!
Lees ook:Musical Hoe overleef ik met/zonder liefde?
Lees ook:Hoe overleef ik… op televisie

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!)

  1. Pingback: Hoe overleef ik tijdschrift & boek in de winkel | Kinderboeken

  2. Pingback: Nominaties Jonge Jury bekend | Kinderboeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>