Hoe werkt dat? Mijn grote vraag- en antwoordboek

Hoe werkt dat? Mijn grote vraag- en antwoordboek van Uitgeverij Bakermat is een boeiend en origineel weetjesboek. Het geeft antwoord op meer dan 200 vragen die kinderen stellen en waar volwassenen niet altijd een pasklaar antwoord op hebben!

Zoals je op de foto hieronder ziet komen er vijf thema’s in het boek aan bod: Lichaam, dagelijks leven, beschaving, dieren en natuur. Daarnaast bevat het boek grappige illustraties en eenvoudige antwoorden.

Titel: Hoe werkt dat? Mijn grote vraag- en antwoordboek
Uitgeverij: Bakermat
ISBN: 9789059241947
Voor kinderen vanaf 5 à 6 jaar.

Lees ook:Hoeveel? Mijn grote vraag- en antwoordboek
Lees ook:Hoe maak je dat? Mijn grote vraag- en antwoordboek
Lees ook:De Dinosaurussen. Mijn grote vraag- en antwoordboek
Lees ook:Waarom? Mijn kleine encyclopedie
Lees ook:Wanneer? Mijn grote vraag- en antwoordboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>