De Dinosaurussen. Mijn grote vraag- en antwoordboek

Waar komt de naam ‘dinosaurus’ vandaan? Hoe werkt een paleontoloog? Hoeveel woog een velociraptor? Hoe groot was de grootste dinosaurus? En wat was de kleinste dinosaurus?

Weet je als ouder soms ook niet het perfecte antwoord op de vragen van je kind? De Dinosaurussen. Mijn grote vraag- en antwoordboek zorgt voor 200 antwoorden op de meestgestelde vragen rond dinosaurussen.

Titel: De Dinosaurussen. Mijn grote vraag- en antwoordboek
Uitgeverij: Bakermat
ISBN: 9789059241220
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Hoe maak je dat? Mijn grote vraag- en antwoordboek
Lees ook:Wetenschappen en uitvindingen. Mijn grote vraag- en antwoordboek – Larousse
Lees ook:Hoe werkt dat? Mijn grote vraag- en antwoordboek
Lees ook:Wanneer? Mijn grote vraag- en antwoordboek
Lees ook:Hoeveel? Mijn grote vraag- en antwoordboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>