Hoeveel? Mijn grote vraag- en antwoordboek

Hoeveel? Mijn grote vraag- en antwoordboek is een boeiend en origineel weetjesboek van Uitgeverij Bakermat en bevat de volgende thema’s: dieren, het menselijk lichaam, natuur en wetenschap, beschaving en de wereld.

Hoeveel liter melk geeft een koe? Hoe diep is de zee? Hoe warm is de zon? Hoeveel strepen heeft een zebra? Dit boek geeft antwoord op meer dan 200 vragen die kinderen stellen en waar volwassenen niet altijd een pasklaar antwoord op hebben!

Titel: Hoeveel? Mijn grote vraag- en antwoordboek
Uitgeverij: Bakermat
ISBN: 9789059241640
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Hoe werkt dat? Mijn grote vraag- en antwoordboek
Lees ook:De Dinosaurussen. Mijn grote vraag- en antwoordboek
Lees ook:Hoe maak je dat? Mijn grote vraag- en antwoordboek
Lees ook:Wanneer? Mijn grote vraag- en antwoordboek
Lees ook:Waarom? Mijn kleine encyclopedie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>