Rover en broertje – Karine Jekel

Rover en broertjeKarine Jekel is de winnares van de Karen Slaughter-schrijfwedstrijd en haar debuut is verrassend; een toegankelijk geschreven verhaal, om voor te lezen en zelf te lezen, met fantasievolle illustraties van Mark Janssen.

Rover en Broertje is het verhaal over Robin en Bram: twee stoere broertjes van wie de ouders opeens zijn verdwenen. Daardoor moeten de broers het ineens met zijn tweeën zien te rooien. En dat valt nog niet mee!

Ze besluiten om te gaan roven. Robin noemt zichzelf voortaan Rover en Bram noemt hij Broertje. Het roven gaat een tijdje goed, totdat de politie eraan te pas komt. Uiteindelijk missen de jongens hun ouders toch te erg en besluiten ze om hen te gaan zoeken…

Titel: Rover en broertje
Auteur: Karine Jekel
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000337446
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Mia tovert haar broertje weg – Catherine Metzmeyer
Lees ook:Rover gezocht – Udo Weigelt
Lees ook:Leesfragment: Eerste hoofdstuk Als ik blijf
Lees ook:Een hondenleven (Het leven van een loser 4) – Jeff Kinney
Lees ook:Preview Als ik blijf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>