Preview Als ik blijf

Lees het eerste hoofdstuk van deze nieuwe en aangrijpende young adult-roman: Als ik blijf door Gayle Forman.

Het leven van de 17-jarige Mia draait om twee grote passies: muziek en haar vriendje Adam. Wanneer Mia, haar ouders en jongere broertje een vrije dag hebben, besluiten ze gezellig samen uit te gaan. Maar onderweg, met Beethovens cellosonate nr. 3 op de radio, boort een vrachtwagen zich in volle vaart in hun auto. Aanvankelijk lijkt alles goed, maar al snel blijkt dat niet het geval te zijn. Haar ouders zijn dood en als ze op zoek is naar haar broertje, ziet ze een hand uit het autoraampje steken met daaraan de zilveren armband die Adam haar cadeau heeft gegeven. Haar hand. In de 24 uur die volgen wordt Mia voor een onmogelijke keuze gesteld: wat Als ik blijf…


Lees hier het eerste hoofdstuk. Heb je het gelezen? Laat je mening horen! Je kunt hieronder een reactie achterlaten.

[isbn]9789044322934[/isbn]

Lees ook:Leesfragment: Eerste hoofdstuk Als ik blijf
Lees ook:Als ik blijf …
Lees ook:Tip van de week: Als ik blijf
Lees ook:Als ik blijf
Lees ook:'If I Stay' verfilmd met Dakota Fanning?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>