Klassieker: Willem en Dikke Teun – Jacques Vriens

De klassieker Willem en Dikke Teun van Jacques Vriens is opnieuw verschenen in een sprankelende, frisse nieuw uitgave met bestaande tekeningen van Alex de Wolf. Een boek over vriendschap, fantasie en naar school gaan.

Willem heeft een heel bijzondere vriend: zijn rode kater! Dikke Teun kan praten, maar alleen als Willem bij hem is. Als er iemand anders binnenkomt, mauwt Dikke Teun als een gewone kat. Het is hun geheim.

Dikke Teun helpt Willem namelijk vaak een beetje als hij iets spannend of zelfs eng vindt. Als Willem niet goed buiten durft te spelen of als hij alleen een boodschap moet doen, dan helpt Dikke Teun hem. Zo wordt Willem steeds een beetje flinker, tot hij beslist geen bange kleuter meer is…

Titel: Willem en Dikke Teun
Auteur: Jacques Vriens
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000350339
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Heruitgave van Jacques Vriens’ Tommie en Lotje
Lees ook:Groep acht aan de macht
Lees ook:Voorlezen aan de allerkleinsten… Teun – Olivier Dunrea
Lees ook:Niet thuis – Jacques Vriens
Lees ook:Jacques Vriens: 35 jaar meesterverteller

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>