Sneeuwstorm – Eva Burgers

SneeuwstormEen droomvakantie verandert in een nachtmerrie in de jeugdthriller Sneeuwstorm van Eva Burgers. Burgers is oud-rechercheur zware criminaliteit en boekte veel succes met haar YA-boek Stille getuige.

In Sneeuwstorm gaan de vriendinnen Elouise, Nora en Sophie met school op wintersport. Ze hebben de grootste lol en Elouise heeft ook nog eens sjans van een superknappe skileraar.

Op een middag besluiten de vriendinnen en Tim, de ex van Elouise, niet bij de groep te blijven maar off piste te gaan skiën. Superspannend, totdat Nora ten val komt en hulp nodig heeft.

Wanneer Tim en Elouise hulp gaan halen, barst er een sneeuwstorm los en Tim keert alleen terug. Waar is Elouise gebleven? En wie heeft er wat met haar verdwijning te maken?

Sneeuwstorm is alweer de derde titel van Eva Burgers in de spannende boekenlijn Kluitman jeugdthrillers. Het is weer een echte ‘Burgers’ waarin de setting heel herkenbaar is voor de lezers en er tot het einde een beklemmende sfeer hangt, met veel verdachten.

Titel: Sneeuwstorm
Auteur: Eva Burgers
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020609554
Voor Young Adults.

Lees ook:Flashback & Stille getuige – Eva Burgers
Lees ook:Meedogenloos – Natasza Tardio
Lees ook:Drift
Lees ook:Fataal – Eva Burgers
Lees ook:Voorproefje Drift van Becca Fitzpatrick

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>