Drift

Engel of duivel? Er gebeuren vreemde dingen in het kustplaatsje Coldwater als een gevallen engel daar neerstrijkt, op zoek naar een prooi… Nora Grey, een heel gewoon meisje, krijgt een nieuwe klasgenoot: Patch. Hij is knap, ouder en heel irritant. Jammer genoeg moeten ze samen aan een project werken, hoewel Nora dat veel liever met haar beste vriendin zou doen.

Patch blijkt heel veel over Nora te weten en dat is best raar. Bovendien lijkt het wel of ze hem overal tegen komt: in de bibliotheek, op de pier, in haar favoriete eettentje… Er gebeuren mysterieuze dingen en Nora weet niet meer wat wel of niet echt is. Dat Patch er iets mee te maken heeft is wel duidelijk. Maar wat precies?
Wie is hij werkelijk en is hij wel te vertrouwen?

Titel: Drift
Auteur: Becca Fitzpatrick
Aantal pagina’s:  368

[isbn]9789044325072[/isbn]

Lees ook:Voorproefje Drift van Becca Fitzpatrick
Lees ook:Preview Drift van Becca Fitzpatrick
Lees ook:Hush Hush, luister naar interview Becca Fitzpatrick
Lees ook:Hush Hush-saga – Becca Fitzpatrick
Lees ook:Boektrailer: hush, Hush

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>