Meedogenloos – Natasza Tardio

Meedogenloos van Natasza Tardio is het vierde boek in de serie jeugdthrillers van Uitgeverij Kluitman. Ook is het de nieuwe thriller van de winnaar van de Debuutprijs Jonge Jury 2014.

In Meedogenloos is op een dag de vijftienjarige Isra spoorloos verdwenen. Al snel gonst het op school van de geruchten dat ze vrijwillig naar Syrië is afgereisd met haar vriend Mo, om daar te vechten voor ISIS. Haar beste vrienden Lieke en Lukas geloven daar niks van.

Ja, Isra droeg sinds kort een hoofddoek en ze was geïnteresseerd in de islam, maar ze was ook eigenzinnig en rebels. Ze vragen misdaadjournalist Simon van der Pol om hulp en hebben er alles voor over om hun vriendin terug te vinden.

Wat zo uniek is, is dat de actualiteit verweven is in deze meedogenloos spannende thriller. “Kennelijk heb ik een zesde zintuig voor de actualiteit,” laat de schrijfster weten in een interview.

Mieke Schepens van Graaggelezen.nl vat het boek Meedogenloos als volgt samen: “Wat een ervaring! Ik voelde een spanning vanaf het begin en kon het boek niet wegleggen. De spanning is gebleven tot het laatste woord. Geweldig goed geschreven.”

Titel: Meedogenloos
Auteur: Natasza Tardio
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020609547
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Vlucht – Natasza Tardio
Lees ook:Afgesloten – Natasza Tardio
Lees ook:Meedogenloos (The Cruelty 1) – Scott Bergstrom
Lees ook:Interview Maren Stoffels
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Laat Luun vrij! (Luun 2) – Annemarie Dragt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>