Shock – Mel Wallis de Vries

In oktober 2014 verscheen er weer een bloedstollende YA-thriller van Mel Wallis de Vries met als titel Shock. “Een meisje verdwijnt spoorloos. Maanden later komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou.”

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd?

Pas na maanden lukt het je om je leven weer op te pakken. Maar dan keert de moordenaar terug. En dit keer komt hij voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat? De waarheid blijkt nog gruwelijker dan je had gevreesd.

Ik droom. Ik lig op de vloer van een koude, donkere ruimte. Het is er vochtig en bedompt, alsof er nooit frisse lucht komt. Iets in me zegt dat ik moet opstaan en maken dat ik hier wegkom, maar mijn lichaam gehoorzaamt niet. Mijn armen en benen doen zo’n pijn, alsof alles vanbinnen kapot is.

Bekijk hier de spannende trailer van de jeugdthriller Shock:

Titel: Shock
Auteur: Mel Wallis de Vries
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026136689
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Kil – Mel Wallis de Vries
Lees ook:Nominaties De Jonge Jury 2015 bekend
Lees ook:Uitgespeeld; Verblind; Buiten zinnen; Waanzin – Mel Wallis de Vries
Lees ook:Schuld van Mel Wallis de Vries wint de Prijs van de Jonge Jury 2017
Lees ook:Pijn – Mel Wallis de Vries

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>